Els efectes del derbi continuen a Can Llobet amb un nou triomf

L'Olímpyc Floresta goleja l'Aldea (7-2) en la 16a jornada del grup 2 de Tercera Divisió i encadena la tercera victòria consecutiva. Rubén Bosch s'erigeix com el protagonista del partit amb tres gols.

L'Olímpyc continua amb la dinàmica positiva en vèncer l'Aldea. Els florestans han sortit amb molta intensitat a l'inici del partit, prova d'això ha estat el primer gol de Marc Feu al minut cinc. Xaloc ha fet el segon un minut més tard. A l'equador del primer temps, Rubén ha marcat el tercer, i quan s'arribava al descans, el mateix jugador ha fet el segon, posant el 4 a 0 amb què s'ha arribat a la mitja part.

L'Aldea ha sortit amb més intensitat en el segon temps. Primer a xutat al pal i després ha disposat d'ocasions per escurçar distàncies. El florestà Dani però, ha estat més encertat i ha fet el cinquè als tres minuts. Amb el 5 a 0 tots dos equips han fet els seus atacs jugant de cinc i s'ha mantingut el resultat fins que Rubén ha fet el seu tercer gol i el sisè de l'Olímpyc. A tres minuts del final l'Aldea ha tingut tot l'encert que li ha faltat durant la resta del partit i ha marcat dos gols que posaven el 6 a 2 a 30 segons del final. L'Olímpyc però, ha transformat el setè mitjançat el seu capità, Xaloc.

El jugador florestà Rubén Bosch reconeix que la victòria del derbi la setmana passada ha ajudat a la moral de l'equip.

Rubén Bosch

Ens va ajudar molt la victòria, però si avui perdem no hagués servit per res.

La pròxima setmana l'Olímpyc Floresta visita la pista del Salou, tercer classificat.