El Club Voleibol Sant Cugat assoleix les semifinals per la via ràpida


  • Comparteix:

Moment d'un partit anterior

Moment d'un partit anterior

El Club Voleibol Sant Cugat avança amb pas ferm en la Superlliga júnior femenina després de superar sense complicacions l'EMEVÉ Laboratorios Nupel de Lugo als quarts de final (3-0). Les santcugatenques es mostren intractables i no donen opció a un dels aspirants al títol. Les jugadores vermell-i-negres sumen els seus partits per victòries i encara no han cedit ni un sol set durant la competició.

El conjunt santcugatenc continua invicte en aquesta Superlliga i sense cedir un sol set. La víctima a quarts de final ha estat l'EMEVÉ de Lugo, que tot i perdre de forma contundent, el partit ha estat disputat. Les santcugatenques s'han desfet en el primer set per un 25-19, el segon i més ajustat per 25-21, i el tercer i definitiu per 25-18, tot i que les vermell-i-negres han començat per darrere en el marcador. Ara el Club Voleibol Sant Cugat espera rival per a les semifinals que sortirà del partit entre l'Alcobendas i el Jamper Aguere.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, es mostra satisfet amb la feina de les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Teniem por per la pressió de jugar a casa i per saber com respondríem en un partit com aquest. Les noies ho han treballat a la perfecció.






El partit de semifinals es juga aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda al pavelló de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.