El Club Voleibol Sant Cugat jugarà contra el Gran Canaria 2014 la final de Superlliga júnior


  • Comparteix:

Imatge de la celebració santcugatenca

Imatge de la celebració santcugatenca

El Club Voleibol Sant Cugat guanya (3-0) el Feel Volley Alcobendas a les semifinals de Superlliga júnior. Tot i el marcador les madrilenyes ho han posat molt difícil en els dos primers sets, però s'han enfonsat en el tercer. A l'altre semifinal, el Gran Canaria 2014 ha guanyat (3-0) el CV Vall d'Hebrón i serà el rival de les santcugatenques aquest diumenge a les dotze del migdia al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

Les dues semifinals s'han disputat alhora en un Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ple i amb les aficions del CVSC, el Feel Volley Alcobendas, el Gran Canaria 2014 i el CV Vall d'Hebrón animant en tot moment. El matx de les santcugatenques davant el Feel Volley Alcobendas han tingut dos primers sets molt igualats, especialment el segon, que han caigut finalment de banda de les vermell-i-negres (25-21 i 27-25). El tercer ha estat més clar pel Club Voleibol Sant Cugat que s'ha beneficiat de la baixada d'intensitat de les madrilenyes per guanyar (25-18) i fer esclatar de bogeria els seus aficionats.

A l'altre semifinal, el Gran Canaria 2014 ha complert amb els pronòstics i s'ha classificat davant un CV Vall d'Hebrón que no ho ha posat fàcil a les canàries tot i el resultat final (3-0).

L'entrenador del CVSC, Rafa Ruiz, creu que aquesta final era la que més es preveia a les apostes.

Rafa Ruiz

Hem arribat els dos favorits a la final i estic content. Sabem que serà dur però lluitarem fins al final per guanyar.


De la seva banda el tècnic del Gran Canaria 2014, José Manuel Campos, creu que és el millor partit que es pot veure actualment a nivell estatal en aquesta categoria.

José Manuel Campos

Tothom esperava aquesta final i és el millor partit que es pot veure a Espanya en aquesta categoria.


La final entre el CVSC i el Gran Canaria 2014 es disputa aquest diumenge a partir de les dotze del migdia al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.