Al Junior se li escapen dos punts davant el Montcada després d'anar guanyant 3-0

El Junior empata davant el Montcada (3-3) en la 23a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Malgrat dominar el marcador per un contundent 3-0, els santcugatencs acaben cedint dos punts davant un rival que remunta en 12 minuts.

Uri ha avançat el Junior al minut 5 de partit després d'aprofitar el refús del penal que ell mateix ha xutat. Abans de la mitja hora de joc, Coke ha fet el segon gràcies a l'errada d'un defensa, que l'ha permès plantar-se sol davant el porter al qual ha superat per baix. L'alt davanter centre visitant, Quim Solano, ha estat la principal arma ofensiva d'un Montacada que creava ocasions, però s'adornava massa en la definició.

A l'inici de la segona part, Sbertoli ha fet el tercer per als blau-i-negres i semblava que sentenciava el partit. Els canvis ofensius del Montacada, però, han fet efecte. Una falta a tocar del córner ha entrat directament per l'escaire d'Ortega, que no ha pogut fer res per evitar el primer gol visitant. Dos minuts més tard, Solano ha controlat amb el pit dins l'àrea i ha superat novament el porter del Junior. La por s'ha posat al cos dels santcugatencs, que no sabien reaccionar i han vist com el Montcada igualava el partit de penal al minut 73. Tots dos equips han rondat el gol de la victòria fins al final. El Junior ha acabat jugant amb tres defenses, perquè tal com explica el tècnic blau-i-negre, Francesc Puig, tan sols els serveix sumar de tres en tres.