El SantCu guanya el Sant Ildefons amb un penal als instants finals del partit i és segon


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport derrota el Sant Ildefons (2-1) i manté viva la il·lusió de l'ascens a Primera Catalana. Els vermell-i-negres han remuntat un 0-1 advers amb una segona part molt treballada on Djailson ha fet el primer gol i Raimon ha donat els tres punts als locals des del punt de penal. La victòria combinada amb l'empat del La Múnia dóna la segona plaça del grup 3 de Segona Catalana als vermell-i-negres.

L'ascens del Sant Cugat Esport a Primera Catalana encara és possible. L'equip santcugatenc ha sabut sobreposar-se al cop moral que va significar la derrota contra l'Horta i recupera el camí de la victòria guanyant per la mínima (2-1) al quart classificat del grup 3 de Segona Catalana, el Sant Ildefons. El SantCu ha sortit molt espès i sense idees ofensives i no ha entrat al partit fins a la segona part. De la seva banda, el Sant Ildefons ha estat més agressiu i més insistent en atac i en el minut 14 s'ha trobat amb el 0-1 que posava les coses molt difícils per als de José Luís Duque.

A la represa, el Sant Cugat tampoc ha sabut trobar la manera de tocar amb comoditat i poder arribar amb facilitat a la porteria visitant, però un triple canvi al minut 54 ha donat la intensitat necessària als locals per poder remuntar i endur-se tres punts vitals. L'empat arribava tres minuts després quan Djailson ha pentinat una bona centrada de Burgos. Amb l'ajuda d'un públic entregat el SantCu ha seguit insistint fins que en una jugada dins l'àrea, l'àrbitre ha considerat penal una entrada sobre el jugador Djailson. La falta ha significat l'expulsió del central del Sant Ildefons i Raimon, amb molta seguretat, ha transformat la pena màxima. El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, explica la clau de la victòria.

José Luis Duque

Avui ens hem endut el partit sense haver dominat, però jo firmo aconseguir els punts tot i no haver jugat tan bé com la setmana passada.


Amb aquesta victòria el Sant Cugat Esport puja una posició a la taula i supera el La Múnia que ha empatat contra el Vallirana. L'Horta segueix sent el líder amb un avantatge de sis punts respecte els santcugatencs. La setmana vinent, els de José Luis Duque, visiten el camp de l'Espluguenc, rival de mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.