(10:00h) Dóna el tret de sortida la 9a edició de les Cinc Milles Femenines de Valldoreix


  • Comparteix:

Edició anterior de la cursa

Edició anterior de la cursa

La 9a edició de les Cinc Milles Femenines de Valldoreix ha arrencat puntualment a les deu del matí. Enguany, la prova compta amb 500 inscrits, igualant la xifra aconseguida en la 8a edició. La competició està dividida en categories i l'atleta homenatjada d'aquest any serà Glòria Madrigal, que ha participat en aquesta cursa durant cinc anys.

Les prebenjamines i benjamines seran qui donin el tret de sortida a aquesta 9a edició de les Cinc Milles Femenines de Valldoreix. A continuació, ho faran la resta de categories des d'alevins i infantils fins a les corredores sènior i veteranes. La sortida i arribada tindrà lloc al carrer Brollador, davant el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Pel que fa a la seguretat, la cursa comptarà amb més de 20 voluntaris, quatre policies locals, dos d'ells motoritzats, i diferents punts d'avituallament. Els 500 inscrits d'enguany demostren la consolidació de la prova i és que, segons el vocal d'Esports de l'EMD, Joaquim Castelló, la implicació dels ciutadans de Valldoreix és determinant.

Joaquim Castelló

Valldoreix té un cor que batega esportivament i culturalment. La gent s'implica i això fa que funcioni.


Enguany, l'atleta homenatjada és Glòria Madrigal, professora d'Educació Física de l'institut Arnau Cadell i que durant cinc anys ha participat en les Cinc Milles Femenines de Valldoreix. Cugat.cat és mitjà oficial de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.