(11:08h) Primeres guanyadores per categories de les Cinc Milles Femenines de Valldoreix


  • Comparteix:

Edició anterior de la cursa

Edició anterior de la cursa

Les Cinc Milles Femenines de Valldoreix es disputen amb normalitat. Fins al moment, s'han disputat tres de les quatre proves previstes. En categoria prebenjamí guanyadora Nerea Soria amb un temps de 5 minuts i 37 segons, mentre que a benjamí la primera en creuar la meta ha estat Laia Morán amb 4 minuts i 25 segons. En aleví, la guanyadora és Carolina Berre amb 8 minuts i 31 segons, en infantil ha estat Carla Morral amb 8 minuts i 27 segons i en cadet és Mireia Ràfols amb 8 minuts i 31 segons.

En la última prova disputada, en categoria juvenil-júnior ha guanyat Marta Castillejo amb 6 minuts i 14 segons, mentre que en sènior ha estat Paula Barrado amb sis minuts i 13 segons. En la categoria de veteranes, s'han proclamat vencedores Roser Ruiz amb 7 minuts i 16 segons i Manuela Rodríguez amb 8 minuts i 46 segons.

Enguany, la 9a edició de la prova compta amb 500 inscrits, igualant la xifra aconseguida en la 8a edició. Enguany, l'atleta homenatjada és Glòria Madrigal, professora d'Educació Física de l'institut Arnau Cadell i que durant cinc anys ha participat en les Cinc Milles Femenines de Valldoreix. Cugat.cat és mitjà oficial de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.