Can Llobet i Jaume Tubau, únics equipaments esportius tancats per la vaga


  • Comparteix:

Exterior del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix

Exterior del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix

La majoria d'instal·lacions esportives de la ciutat han obert les portes amb total normalitat amb les activitats habituals dels diferents clubs sense alteracions. El pavelló de Can Llobet de la Floresta i la ZEM Jaume Tubau són els equipaments que romanen tancats per la vaga general celebrada aquest dijous.

Malgrat la vaga general, gran part de les instal·lacions esportives de la ciutat han mantingut la normalitat i no s'han vist afectades. Les ZEM de Can Magí, la Guinardera, la rambla del Celler, Mira-sol i el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix han obert les seves portes i els clubs poden dur a terme els entrenaments previstos sense patir alteracions de cap mena.

En canvi, el pavelló de Can Llobet està tancat per l'absència del conserge. L'Olímpyc Floresta era conscient de la impossibilitat de gaudir de les instal·lacions i ha buscat alternatives o ha suspès les activitats per aquest dijous. L'altre equipament afectat, i pel mateix motiu, és la ZEM Jaume Tubau, que tampoc no ha obert les seves portes al públic.

El principal club afectat és el Sant Cugat Esport, que no durà a terme cap dels entrenaments previstos per aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.