El Club Muntanyenc Sant Cugat aconsegueix dos podis en un Campionat d'Espanya d'Estètica exitós


  • Comparteix:

La competició s'ha fet al pav3

La competició s'ha fet al pav3

Un conjunt sènior i un infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat guanyen la medalla de plata i la medalla de bronze respectivament en la 8a edició del Campionat d'Espanya de Gimnàstica Estètica de grup. La competició, celebrada al pav3 de la rambla del Celler, ha estat un èxit organitzatiu i d'afluència de públic. Mira el reportatge a Cugat tv

El Campionat d'Espanya de Gimnàstica Estètica disputat a Sant Cugat tanca la 8a edició amb bona nota, tant per l'afluència de públic com pels bons resultats de les gimnastes santcugatenques. Dels quatre conjunts del Club Muntanyenc Sant Cugat, un infantil i un sènior han pujat al podi i han assolit el bitllet per al Mundial d'Estètica. Les infantils han assolit la tercera posició superades per l'Estètica Morbedre i l'UD San Roque. El conjunt sènior ha empatat amb l'INEF en la segona plaça, i l'Alcón Cusí Dvillena ha guanyat l'or. El president de la secció de rítmica i estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat, Toni Molina, valora esportivament el paper de l'entitat santcugatenca.

Toni Molina

Estem molt contents perquè les previsions que teníem gairebé s'han complert.



Amb aquesta competició el Club Muntanyenc Sant Cugat tanca un cicle d'esdeveniments organitzats per l'entitat que va començar amb el Mundial i amb la Copa d'Espanya. 54 clubs de vuit comunitats autònomes han participat en un esdeveniment que ha reunit el més destacat de la gimnàstica estètica a la nostra ciutat. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, valora positivament poder rebre aquest esdeveniment a la ciutat.

Xavier Tizón

Tornem a posicionar Sant Cugat en matèria esportiva arreu d'Espanya.




Tant el Club Muntanyenc Sant Cugat com l'Ajuntament coincideixen a qualificar el cap de setmana com un èxit i que esperen repetir en futures ocasions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.