Rècord de participació en la 8a edició de la cursa Medijocs


  • Comparteix:

La 8a edició de la cursa Medijocs compta amb la participació de 320 atletes, dels quals la meitat són metges, i es converteix en l'any amb més participació. Alberto Segura ha estat el primer en recórrer el circuit, de més de vuit quilòmetres, amb un temps de 29 minuts i 9 segons. La primera dona ha estat Carmen Auñón, amb una marca de 32 minuts i 54 segons. En categoria infantil, Víctor Serrano i Maria Serrat han estat els guanyadors.

La cursa Medijocs demostra la seva consolidació a la nostra ciutat després de batre en la 8a edició el rècord de participació. Dels 380 inscrits, 320 han corregut els més de vuit quilòmetres de circuit. Un recorregut que ha anat des del parc de la Pollancreda fins a Can Borrell. A més, gairebé la meitat dels participants han estat metges. El guanyador de la prova ha estat Alberto Segura, després de fer el recorregut en un temps de 29 minuts i 9 segons. La primera dona ha estat Carmen Auñón, amb un marca de 32 minuts i 54 segons. El primer metge en completar el traçat ha estat Ricard Verdaguer, que ha firmat un temps de 29 minuts i 57 segons. Abans dels adults, hi hagut la cursa en categoria infantil, que han corregut un quilòmetre. Els guanyadors han estat Víctor Serrano, en categoria masculina, i Maria Serrat, en femenina.

L'organitzador de la 8a edició de la cursa Medijocs, Salvador Piqué, es mostra satisfet amb el resultat d'enguany.

salvador pique-conso

Es consolida com una de les curses clàssiques de Catalunya. Estem molt contents que els metges donin exemple.


En la mateixa línia que Piqué, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, creu que aquestes proves fan créixer a Sant Cugat.

Xavier Tizón

És una cursa que es va consolidant cada any. Ens serveiex perquè Sant Cugat sigui referència. Treballem molt per fer proves d'aquest tipus que fan ciutat.




En aquesta 8a edició s'han pogut veure conegudes com las dels periodistes i atletes, Xavier Bonastre i Arcadi Alibés.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.