El Junior femení guanya i frega la permanència

El Junior femení d'hoquei herba venç (2-0) el Castelldefels en la tercera jornada de la fase de permanència a la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han estat molt superiors des de l'inici del partit, però no han estat gaire encertades de cara a porteria. Les santcugatenques poden assegurar la categoria la setmana vinent a Santander.

El partit ha començat de la millor manera per les santcugatenques amb un xut creuat de Cristina Guinea en el segon minut de partit. Tot i el gol en contra, les visitants han continuat tancades al darrere i l'enfrontament ha estat un monòleg santcugatenc provant de superar les dues línies defensives del rival. Les blau-i-negres han disposat de moltes ocasions a la primera meitat, però el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb avantatge per la mínima. A la represa el guió del partit ha estat el mateix. Intents de marcar el segon per part santcugatenca i el Castelldefels tancat a darrere sense tenir ni opció al contraatac. Els minuts passaven i es mantenia l'1 a 0 tot i que el Junior ha disposat de cinc penals còrner. A cinc minuts del final ha arribat el gol que ha sentenciat el partit, obra d'Anna Gil.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, reconeix que el partit ha estat complicat.