Raül Llimós (RAC1): 'És un paperot substituir Guardiola i per això és intel·ligent apostar per Vilanova'


  • Comparteix:

Llimós és periodista a RAC1

Llimós és periodista a RAC1

El cap d'Esports de RAC1, Raül Llimós, assegura que la designació de Tito Vilanova com a relleu de Pep Guardiola al capdavant del FC Barcelona és un cop d'efecte que evita especulacions i que garanteix la continuïtat del projecte. En declaracions al programa 'Diacrònics' de Cugat.cat, el periodista reconeix que per a un tècnic de fora hauria estat complicat suplir Guardiola i titlla 'd'intel·ligent' la decisió de la directiva.

Llimós ha explicat que a mesura que s'anava perfilant el comiat de Guardiola, s'obria la possibilitat de crear dubtes i incertesa respecte el seu substitut, el futur esportiu del club i el model de joc. Per aquest motiu creu que la decisió de la directiva de nombrar Tito Vilanova com a nou tècnic per a la temporada vinent ha estat un gir inesperat que serveix per evitar possibles rumors. En aquest sentit, el cap d'Esports de RAC1, creu que la designació és un encert, ja que garanteix la continuïtat del projecte.

Raül Llimós

És un 'paperot' substituir Guardiola, per això crec que és intel·ligent apostar per una línia continuïsta.


El periodista ha transmès que la directiva s'ha limitat a acceptar la proposta del director esportiu, Andoni Zubizarreta, que és qui ha de prendre aquestes decisions perquè és qui realment sap de futbol. Respecte l'absència de Leo Messi a la sala de premsa durant la roda de premsa de Guardiola, Llimós ho ha deixat en una 'anècdota'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.