Pablo Larrazábal es proclama campió del Peugeot Alps de Barcelona


  • Comparteix:

Pablo Larrazábal guanya el Peugeot Alps de Barcelona

Pablo Larrazábal guanya el Peugeot Alps de Barcelona

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal s'ha proclamat campió de la 14a edició del Peugeot Alps de Barcelona, que s'ha disputat al Club de Golf de Sant Cugat, després de finalitzar el torneig amb 16 cops sota par. El segon classifcat ha estat el santcugatenc Ivó Giner que ha firmat una targeta de 12 cops sota el par. L'altre santcugatenc que va passar el tall i ha jugat l'última jornada, Nacho Feliu, ha finalitzat el torneig amb 3 cops per sobre el par. Mira el reportatge a Cugat tv

Emoció en la darrera jornada del Peugeot Alps de Barcelona ja que el golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal i el santcugatenc Ivó Giner han mantingut l'intriga fins els darrers forats per veure qui s'enduria el torneig. Al final un 'birdie' de Larrazábal i un 'bogey' de Giner han fet que el golfista del Tour Europeu s'enduguès la 14a edició del torneig. El tercer classificat ha estatel francés Gary Stal. L'altre santcugatenc que divendres va aconseguir passar el tall, Nacho Feliu, ha finalitzat en 44a posició firmant una targeta de 3 cops per sobre el par. El guanyador del campionat, Pablo Larrazábal, descriu les seves sensacions després del torneig.

Pablo Larrazábal

M'ho he passat molt bé, ha estat divertit, la gent s'ho ha passat bé i això era important.



El regidor d'Esports, Xavier Tizón, es mostrava satisfet amb el torneig i el resultat.

Xavier Tizón

És un orgull, i més quan ve gent de tota Europa a jugar-lo però el torneig es queda a casa.



L'entrega de premis i els parlaments han posat el punt i final a un 14a edició del Peugeot Alps de Barcelona, disputada a la Club de Golf de Sant Cugat, en què s'ha pogut veure un gran nivell de golf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.