El Junior podria dir adéu a Primera Catalana contra un Manresa ja descendit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior FC rep aquest dissabte a la tarda el Manresa en partit corresponent a la 31a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Tots dos equips ocupen les últimes posicions de la taula i els santcugatencs podrien dir adéu matemàticament a la categoria tal com va fer la setmana passada el seu rival.

Ni un triomf pot ser suficient per al Junior per mantenir la categoria. Els blau-i-negres reben el pitjor visitant de la categoria, amb zero victòries i dos empats en 14 partits. El Manresa és el primer equip descendit de la lliga i els santcugatencs podrien acompanyar-lo aquest dissabte mateix sempre i quan no es doni una carambola improbable de resultats, que ajornaria l'inevitable descens una setmana més. Als dos últims classificats de la lliga tan sols els queda lluitar els partits restants per acabar de la millor manera possible tot i el descens imminent, tal com explica el tècnic del Junior FC, Francesc Puig.

Francesc Puig

Queda lluitar els últims partits a Primera Catalana. Cap dels dos equip tenim res a fer i baixarem.





El matx entre el Junior i el Manresa es disputa aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.