Samper-Montana s'endú la 6a edició de l'ITF Futures de la Vila de Valldoreix marcada per la pluja


  • Comparteix:

La pluja ha estat la protagonista

La pluja ha estat la protagonista

El català Jordi Samper-Montana supera el japonès Taro Daniel per dos sets a un en la 6a edició de l'ITF Futures Internacional de la Vila de Valldoreix. La final del torneig s'ha hagut de traslladar a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis de Cornellà de Llobregat a causa de la pluja. El torneig ha estat organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, i els campions en dobles van ser el mateix Jordi Samper-Montana que feia parella amb Oriol Roca.

Amb més problemes dels previstos i amb un canvi d'última hora de les instal·lacions s'ha celebrat la final de l'ITF Futures Trofeu Internacional de la Vila de Valldoreix a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà. La pluja i els compromisos dels jugadors han obligat a fer el canvi i a jugar-se la final avui mateix. Pel que fa al partit, el japonès Taro Daniel ha aconseguit el primer set per 4 a 6. Samper-Montana ha reaccionat i el segon set se l'ha endut després d'arribar al tie break. En el tercer i definitiu el tennista català ha tornat a ser superior i ha aconseguit endur-se el campionat.

El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, valora el prestigi del torneig.

Joan Carles Pradell

Ens han dit que hi ha hagut el màxim nivell de les sis edicions. Tot s'ha desenvolupat perfecte fins el dia d'avui per la pluja.



Pradell considera que s'està fent bé la feina i que en un futur la intenció és consolidar i incrementar el nivell del campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.