El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení lluita però perd contra l'Alcorcón

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat batalla contra un dels equips de la part alta de la classificació, el CP Alcorcón, però ha acabat sucumbint a les madrilenyes (2-5) en uns minuts finals decisiu per a les visitants. Maria Rosa Tamburini ha empatat el matx al principi de la segona meitat, però l'ofensiva visitant ha estat contundent a l'últim tram i ha acabat decantant la balança per al CP Alcorcón.

Les santcugatenques han sortit a la pista sense una pressió que arrossegaven durant tota la temporada, conscients que el descens és ja un fet i jugant de tu a tu a les d'Alcorcón. El marcador no s'ha mogut fins als instants finals de la primera meitat, quan Carolina Escobar ha fet el primer per a les visitants. Amb aquest avantatge mínim s'ha arribat al descans, i a la represa Maria Rosa Tamburini ha fet la igualada quan només s'havia disputat un minut. El partit ha entrat en una fase d'anades i tornades i en els següents set minuts han arribat fins a tres gols. El primer, de la visitant Marina Rodríguez que tornava a posar per davant el CP Alcorcón. Un minut més tard Tamburini empatava de nou fent el 2-2, i al minut 28 María del Moral avançava de nou les madrilenyes. A partir de llavors les vermell-i-negres han notat el desgast d'un partit tan exigent, i als minuts 35 i 39 han arribat el quart i el cinquè de les visitants, obra de Carolina Escobar i Marina Rodríguez, que han fet el segon gol dels seus comptes particulars.

L'avui tècnic del Patí Hoquei Sant Cugat, Enric Ribas, creu que la falta de jugadores de refresc els ha perjudicat en el tram final de partit.

Enric Ribas

El cansament ha fet que costès aguantar el seu ritme i és quan han arribat els seus gols.

Amb el descens ja consumat, les santcugatenques sumen la derrota número 20 de la temporada. El comiat a l'Ok Lliga femenina arribarà a la darrera jornada, en què el Patí Hoquei Club Sant Cugat visitara la pista del Cerdanyola.