El 'Tots Podem' dóna un exemple d'integració a través de l'hoquei sala


  • Comparteix:

Moment de l'exhibició

Moment de l'exhibició

L'exhibició d'hoquei sala adaptat a càrrec de la Fundació Catalonia en el marc del programa 'Tots Podem' de la Fundació UESC mostra a la societat la importància de l'esport en la integració del col·lectiu de discapacitats. L'acte ha consistit en un partit de demostració i la posterior participació de jugadors de la UESC. Mira el reportatge a Cugat tv

El 'Tots Podem' ha apostat per l'hoquei sala en l'última activitat de la Fundació UESC abans de les vacances. En un pav 3 ple de gom a gom, els jugadors han dut a terme una exhibició davant l'atenta mirada de la grada. Aquest acte forma part de l'11a Diada del Bàsquet de la ciutat, que ha aplegat prop de 300 nens i nenes a la ZEM de la rambla del Celler. Tots ells han aturat els seus partits per presenciar la demostració d'hoquei sala. De fet, alguns han pres part de l'exhibició en un partit inclusiu que els ha servit per viure de primera mà la dificultat de jugar amb alguna discapacitat. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, lloa el que aconsegueix transmetre un acte com aquest.

Susanna Pellicer

Veure unes persones amb discapacitat que s'esforcen i que se senten com els altres és important per a ells i per a la resta de nens i nenes.




Per la seva banda, el president de la Fundació UESC, Jordi Torrents, creu que ha estat una demostració per a tots els presents.

Jordi Torrents

Penso que ha sigut una demostració més de com s'en surten dins d'aquesta dificultat. Els nostres jugadors s'han adonat del difícil que és fer aquest esport.



L'acte ha finalitzat amb l'entrega de diplomes als participants. La Fundació UESC ja treballa en els dos últims actes de la temporada, una xerrada en una escola i l'activitat de la Festa de la Tardor amb l'equip ASDI i el Sant Cugat Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.