La Penya Blaugrana Sant Cugat ascendeix a Tercera Catalana

La Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) puja a Tercera Catalana, tot i perdre en el partit de tornada contra l'Atlètic Polinyà (3-1). Els santcugatencs han hagut de patir de valent davant un Atlètic Polinyà que ha tingut opcions fins el final. El bon resultat de l'anada i el gol de Carlos Puente quan la PBSC perdia dos a zero han estat suficients perquè els santcugatencs aconseguissin l'ascens de categoria.

Els blaugranes pugen a Tercera Catalana després de fer bo el gol de Carlos Puente poc abans d'arribar al descans en un matx que s'ha posat molt coll amunt en els primers minuts. Dos gols dels polinyanecs en els primers deu minuts, mitjançant Gabriel i Àlex han empatat l'eliminatòria i han posat els nervis en el conjunt blaugrana que li ha costat adaptar-se al terreny de joc i frenar l'empenta amb la que han sortit els locals. Però amb el pas dels minuts, la Penya Blaugrana Sant Cugat ha anat estirant línies i traient-se la pressió local. No ha estat fins al límit del primer temps quan els santcugatencs han fet un gol mitjançant Carlos Puente que els tornava a donar avantatge en l'eliminatòria.

Els primers minuts del segon temps han començat amb una PBSC que ha dominat el joc i ha tingut alguna ocasió d'aconseguir el gol de l'empat, però ha estat l'Atlètic Polinyà qui ha fet el tercer mitjançant de nou Gabriel. Un gol que ha esperonat els locals que han intentat fins el final aconseguir el quart gol que els donava l'ascens i han tingut una clara ocasió amb un remat al pal. Però amb el pas dels minuts els santcugatencs s'han fet de nou amb el control del joc, tot i que han patit fins al final, han pogut celebrar l'ascens a Tercera Catalana.

L'entrenador de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Paco Pareja, era conscient que amb un gol tenien moltes opcions de pujar de categoria.

Paco Pareja

Sabíem que patiríem i que algun gol encaixariem. Però teníem clar que si feiem un gol passàvem l'eliminatòria.

El resultat dóna l'ascens a Tercera Catalana a una Penya Blaugrana Sant Cugat que tanca així una gran temporada i que ha demostrat que sap patir en camps complicats com el de l'Atlètic Polinyà.