Medicina i nutrició a la segona xerrada del Clínic de la Unió Ciclista Sant Cugat


  • Comparteix:

Medicina esportiva, dietètica i nutrició són alguns dels temes que es tractaran en la segona de les xerrades del Clínic que celebra la Unió Ciclista Sant Cugat. Unes conferències que estan obertes a tothom preocupat per fer una bona pràctica esportiva.

En la segona de les xerrades que s'emmarquen dins d'aquest Clínic es deixen de banda les qüestions mecàniques del ciclisme i es para més atenció a les qüestions físiques. Temes com la medicina esportiva, la dietètica i la nutrició seran els protagonistes d'aquestes xerrades. Rafa Robledo, responsable del Clínic de la Unió Ciclista Sant Cugat esmenta altres qüestions que també es tractaran en aquestes conferències.

Rafa Robledo

Pararem atenció al cos, a les lesions o a fer un bon escalfament, entre d'altres temes


Els ponents d'aquestes xerrades seran el doctor Piero Galilea, del CAR, Quim Royes llicenciat en MEF, Xavier Tondo i Enric Manero, llicenciat en fisioteràpia. En tractar qüestions tan bàsiques per a tots els esportistes, Rafa Robledo considera que les conferències estan obertes a tothom.

Rafa Robledo

Aquestes xerrades van dirigides a tothom que faci esport


Les xerrades tindran lloc demà divendres de 8 a 10 del vespre a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.