La Unió Ciclista Sant Cugat finalitza el Clínic aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La Unió Ciclista Sant Cugat finalitza aquest cap de setmana el clínic que ha tingut un durada de tres setmanes. En aquesta última jornada l'experiència de 4 professionals del món del ciclisme servirà com a clausura de les jornades. Es calcula que la mitjana d'assitència ha estat de 36 persones per acte.

El clínic de la Unió Ciclista Sant Cugat arriba a la seva recta final. A diferència de les altres jornades, aquest cap de setmana quatre ciclistes professionals en actiu explicaran les seves experiències en el món de l'entrenament. Carles Torrent, entrenador professional i medallista olímpic, Josep Jofré, 15è classificat en l'última volta d'Espanya, Alberto Rodríguez, ciclista professional i Xemi Tondo, entrenador nacional de ciclisme, seran els encarregats de transmetre la seva experiència. Rafa Robledo, membre de la Junta de la Unió Ciclista Sant Cugat, explica en què consisteix aquesta última jornada.

Rafa Robledo

Aquest cap de setmana seran 4 professionals els que explicaran la seva experiència


Pel que fa a la valoració de l'acte, des de la Unió Ciclista Sant Cugat es mostren satisfets amb la participació de les diferents jornades. Unes 36 persones de mitjana han assistit a cada una de les jornades i ponències, de les quals el 90% eren esportistes dedicats al món del ciclisme. Rafa Robledo explica els possibles canvis que s'introduiran de cara a l'any vinent.

Quan la tornem a muntar haurem de perfeccionar sobretot el tema de la comunicació. Les dates són massa pròximes a les festes i l'organització ha estat massa ràpida per poder difondre-la bé.


La clausura del clínic tindrà lloc divendres a la sala d'actes de la Casa de Cultura un cop hagi finalitzat l'última xerrada. Han estat convidats per l'ocasió Xavier Cortés, Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat i Alfons Molist, President de la Federació Catalana de ciclisme. A més, diumenge a la seu de la Penya Blau-grana Sant Cugat, la Unió Ciclista Sant Cugat ha preparat unes jornades matinals d'entrenament d'electroestimulació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.