Mònica Visa, del CMSC, 29ena. en la prova de 20 Km de la Marxa Beret


  • Comparteix:

Més d'una vintena de socis del Club Muntanyenc Sant Cugat han pres part en la 28 edició de la Marxa Beret. Mònica Visa, ha estat la santcugatenca més destacada amb un 29è lloc en la prova dels 20 quilòmetres i Pere Auladell, el més destacat amb la 41ena. plaça en la de 30 quilòmetres.

L'estació de Baqueira Beret ha acollit un any més la tradicional Marxa Beret, una de les proves més populars i més destacades del calendari internacional d'esquí de fons. I un cop més la cita ha estat inel·ludible per alguns esquiadors del Club Muntanyenc.

Mònica Visa ha aconseguit la millor classificació de la representació santcugatenca en aquest prova arribant en 29 posició i invertint dues hores, 47 minuts i 49 segons en completar els 20 quilòmetres. Josep Pros, que ha estat el primer santcugatenc -106 de la general- en aquesta mateixa prova però en categoria masculina, explica còm va trobar Mònica Visa durant el recorregut.

Josep Pros

La vaig estar animant, però vaig marxar perquè tenia una mica més de forces. Però ella també va anar molt bé.


Una de les principals novetats ha estat en el recorregut. La 28ena. edició s'ha fet, com explica Josep Pros, seguint el recorregut de cada any però a l'inrevés.

Josep Pros

El recooregut ha estat el de cada any però a l'inrevés i l'hem disfrutat més que altres anys.


La resta de posicions destacades han estat per Marc Dinarés, 59è en la prova de 10 quilòmetres, Pere Auladell 41è en la de 30 quilòmetres i Laia Pros 91ena. en els 10 quilómetres femenins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.