La secció de Triatló de la Unió ciclista prepara el campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Els triatletes de la Unió ciclista Sant Cugat disputaran, el proper diumenge 4 de Juny, el campionat de Catalunya de triatló. La competició es disputarà a Mataró, que aquest serà la ciutat organitzadora del campionat absolut català. El fet que aquesta competició coincideixi amb la transcollserola de Sant Cugat fa que els triatletes es perdin la cita santcugatenca.

Arriba la primera competició important de la temporada per als triatletes de la Unió ciclista. La celebració de la quarta edició del triatló ciutat de Mataró, que aquest any també serà el Campionat de Catalunya absolut. La competició coincideix amb l'inici de la temporada de triatló. Això fa que els competidors no estiguin en plena forma i no s'esperin grans marques. Tot i això Joaquim Brunet, coordinador de la secció de triatló de la Unió ciclista, espera que l'equip faci un bon paper.

Joaquim Brunet

Arriba a l'inici de la temporada, però esperem fer un bon paper com a equip, quedar entre els deu primers, i que algun jove obtingui un bon resultat

Aquest campionat coincideix amb la celebració de la tercera edició de la marxa ciclo-turista transcollserola, que organitza la Unió ciclista. Aquesta coincidencia de dates impedira als triatletes santcugatencs disputar la marxa, que també es disputa el proper diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.