Eric Zabalbescoa acaba el seu millor any a sots13 i fa el salt a sots15


  • Comparteix:

El palista Eric Zabalbescoa tanca la millor temporada de la seva trajectòria esportiva. Tres podis ho avalen: tercer al campionat d'Espanya, primer al campionat de Catalunya d'equips i primer al circuit català. Avui, però, el santcugatenc cumpleix 13 anys i fa el salt a la categoria sots15.

Eric Zabalbescoa s'acomiada de la categoria sots13, i ho fa tancant el seu millor any esportiu. El palista porta competint més de cinc anys,però mai havia acabat una temporada acumulant tres podis tan importants com ho ha fet en aquesta. Tercer al campionat d'Espanya, primer amb l'equip Malibú al campionat de Catalunya i primer al circuit català a la categoria individual.
A partir d'avui, Eric Zabalbescoa ja és un palista sots15. Pel seu pare, Patrik Zabalbescoa, aquest salt de categoria no impedirà que el seu fill faci un bon paper a les competicions de la temporada vinent.

Patrik Zabalbescoa

Serà el jovenet de la categoria, però confiem que pot fer un bon paper


Ara, el palista comença a preparar les competicions de sots15. Ho haurà de fer, però, combinant-ho amb les vacances pròpies d'un nen de 13 anys. El seu pare explica com serà la pretemporada de l'Eric.

Patrik Zabalbescoa

L'Eric s'entrenarà aquest estiu a Sabadell, Terrassa i Anglaterra


Desitgem molta sort al palista santcugatenc Eric Zabalbescoa per aquesta nova experiència que comença avui mateix, dia que cumpleix 13 anys i que deixa la categoria sots13 per entrar de ple a la sots15.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.