Recasens s'endú la primera prova de la Copa d'Espanya de Ciclocross.


  • Comparteix:

El ciclista santcugatenc Eduard Recasens, guanya la primera prova de la Copa d'Espanya de Ciclocròs disputada a Burgos. Recasens es mostra sorprès de l'èxit i per la baixa forma dels seus rivals. La següent cita d'aquesta Copa serà a Barcelona el 19 de novembre.

Gran moment de forma de l'esportista santcugatenc. Si fa uns dies, Eduard Recasens s'imposava a l'última prova de la Copa Catalana de BTT, el passat cap de setmana el jove ciclista sorprèn en la primera prova de la Copa d'Espanya de Ciclocròs i obté la primera posició a la classificació general. Recasens, tot just arribat a Sant Cugat , es mostrava molt satisfet i a la vegada sorprès per la baixa competitivitat de la primera prova de la temporada.

Eduard Recasens

No m'ho esperava pas, perquè no sabia com estarien els rivals.


Després que l'any passat aconseguís el sisè lloc a la mateixa prova, Eduard Recasens comparava ambdós resultats i comentava l'èxit d'enguany amb una eufòria totalment lògica.

Eduard Recasens

L'any passat ja vaig participar en aquesta cursa: el primer dia vaig acabar sisè i el segon ,setè. Enguany, dissabte, primer, i diumenge, segon.


La següent prova es disputarà el 19 de novembre a Barcelona.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.