Els nens del SCE cseran els autors de la nova mascota del Club


  • Comparteix:

Els nens dels Sant Cugat Esport seran els autors de la nova mascota del club. Els jugadors dels equips patufets, pre-benjamins i benjamins poden entregar el dibuix de la seva mascota fins l'11 de desembre. Després, el club santcugatenc presentarà el guanyador a la festa de Nadal del Santcu.

Després de presentar el nou himne del sant Cugat Esport, ara el club prepara un concurs per començar a crear la nova mascota que es presentarà per la temporada vinent. Des del club s'ha volgut que siguin els nens del Santcu qui es converteixin en els autors i creadors d'aquesta mascota.
El director de l'area social del Santcu, Xavier Garcia, creu que es millor que la mascota surti d'una idea d'un nen del club, ja que després seran ells qui la gaudiran.

Xavier Garcia

Des del club hem preferit que siguin els nens els autors de la mascota


La data límit per presentar els dibuixos és l'11 de desembre. A partir de llavors, el club valorarà els dibuixos i n'escollirà un. El guanyador serà presentat a la festa de Nadal del Club, el 20 de desembre. El que encara no està clar és si la nova mascota sortirà de la idea d'un nen o faran una barreja de diferents dibuixos.
La nova mascota no només serà un dibuix, sinó que a partir de la temporada vinent es convertirà en un ninot real que animarà els partits, sobre tot dels més petits, i farà companyia a tots aquells que s'apropin a la graderia del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.