Presentada la 2a edició del pla de formació per a les entitats esportives


  • Comparteix:

La 2a edició del pla de formació per a les entitats esportives presenta com a novetat l'augment de l'oferta d'activitats pels centres escolars. El regidor d'esports, Xavier Cortés, destaca la major participació i implicació de les entitats esportives santcugatenques en l'elaboració del projecte d'enguany.

La 2a edició del pla de formació per a les entitats esportives santcugatenques neix amb l'aval de l'excel·lent valoració de l'any passat. Més d'un centenar de persones representants de 19 entitats van puntuar amb un notable les xerrades de la primera edició d'aquest pla. Això ha permès que el pla de formació d'enguany presenti una oferta d'activitats i xerrades més àmplia. L'objectiu del pla de formació és sobretot promoure la reflexió i el debat al voltant de l'esport santcugatenc i col·laborar en la formació permanent de les persones que intervenen en l'esport de la ciutat. El regidor d'esports, Xavier Cortés ha destacat la participació de les entitats esportives santcugatenques en l'elaboració del projecte del pla i l'augment de l'oferta pels centres escolars.

Xavier Cortés

Enguany les entitats han tingut més participació en l'elaboració del projecte del pla de formació


Per la seva banda, la UESC és la primera entitat en acollir-se a la modalitat de formació a la carta, una oferta més personalitzada d'aquest pla. La xerrada que organitzarà la UESC el 30 de novembre porta per títol "Ser només pares". El vocal de l'àrea de comunicació de la UESC, Xavier Salvat, explica quin ha estat el motiu de la seva participació.

Xavier Salvat

Creiem que la formació a nivell personal és tan important com l'esportiva


El cilce de xerrades d' aquesta segona edició del Pla de Formació per a les entitats esportives s'iniciarà el pròxim dilluns per tractar el tema de l'auditoria esportiva i la gestió d'un club. El ponent serà Jordi Viñas, consultor en projectes esportius i de wellness. Aquesta primera xerrada tindrà lloc a la sala d'actes del PAV II, que s'inuaguràrà aquest dimecres a la ZEM de la Rambla del Celler. El pressupost pel pla de formació d'enguany és el mateix que el de l'any passat, 6000€.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.