Més de 1.500 nens i nenes gaudiran de la festa dels Jocs Escolars


  • Comparteix:

Més de 1.500 nens i nenes participaran a la festa de cloenda dels 26ens Jocs Escolars. La Plaça d'Octavià s'omplirà d'activitats pels més menuts i durant tota la tarda s'entregaran els trofeus i medalles als joves esportistes. L'alcalde Lluís Recoder serà l'encarregat d'inaugurar l'acte i lliurar els premis.

L'esforç de tot un any fent esport es mereix una festa de cloenda. Aquesta tarda la Plaça d'Octavià s'omplirà d'activitats lúdiques pels més de 1.500 nens que s'espera que s'apropin fins la plaça. La festa s'adreça a tots els nens i nenes que han participat a les diferents activitats esportives de les escoles, però també a tots els monitors i entrenadors que n'han format part.

A banda d'aquestes activitats, l'alcalde Lluís Recoder lliurarà a partir de les 6 de la tarda els trofeus als 3 primers classificats de les categories aleví fins a juvenil dels diferents esports. Però ningú es quedarà sense premi, perquè al resta de nens rebran una medalla.

Pel que fa a les categories dels més menuts, els prebenjamins i benjamins, no es repartiran premis perquè l'objectiu en aquestes edats no és la victòria, sinó la participació.

Les activitats començaran a dos quarts de 6 de la tarda i s'allargaran fins dos quarts de 9. L'acte de cloenda dels 26ens Jocs Escolars serà a les 9 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.