Un centenar d'equips ja escalfen motors


  • Comparteix:

Aquest dissabte comencen les fases locals dels jocs escolars de l'OMET. Uns aproximadament 100 equips competiran en les fases locals com a mínim fins el proper mes de gener.

Ja està tot a punt perquè d'aqui a només dos dies un bon nombre de nens i nenes iniciïn les fases locals dels jocs escolars de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom, l'OMET. Enguany la participació dels equips en disciplines com el futbol sala, l' handbol, el voleibol, el bàsquet i el futbol 7 presenten un lleuger augment respecte a l'edició de l'any passat.

En handbol, futbol sala i futbol 7 la fase local es disputarà fins al mes de gener i en bàsquet li voleibol durarà tot el curs. Ricard Solà, coordinador del programa de Jocs Escolars, comenta que l'ansietat per debutar és palpable.

Ricard Solà

Ja comencem a notar ansietat per debutar


Solà també fa referència a la responsabilitat que tenen els pares dels participants en la competició.

Ricard Solà

Intentem conscienciar als pares la seva responsabilitat


Dissabte vinent, 10 de novembre,un centenar d'equips comencen les fases locals. Ansietat i moltes ganes de començar per part d'organitzadors, de pares i com no, dels nens, els autèntics protagonistes, que ja fa més d'un mes que s'entrenen per a l'ocasió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.