Canvi profund a la Penya Madridista


  • Comparteix:

Francisco Osorio és el nou president de la Penya Madridista en substitució de José Javier Beteta. El nou dirigent arriba al càrrec amb la intenció de canviar profundament el funcionament de l'entitat.

Canvi total a la Penya Madridista Sant Cugat. Fa pocs dies la junta directiva que presidia José Javier Beteta va presentar la dimissió en bloc i va convocar eleccions. Aquest dissabte, després d'haver-hi tan sols una candidatura, el soci fundador de la penya Francisco Osorio ha estat escollit com a nou president.
El santcugatenc arriba al càrrec amb un objectiu molt clar: remoure l'estructura i funcionament de l'entitat, a la que veu "profundament tocada" després dels dos anys de mandat de Beteta. Fins i tot, Osorio ha valorat amb un "tres sobre deu" el treball de la junta anterior. Escoltem Francisco Osorio.

Franscisco Osorio

No m'agrada el funcionament actual. Jo vull canviar-ho tot i que hi hagi bon ambient


D'ara en endavant, el nou president ha de constituir el que serà la seva junta directiva. Un òrgan que properament repassarà l'estat de comptes de la penya i n'informarà als socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.