Les escoles esportives arriben a P3


  • Comparteix:

Els infants de P3 ja poden gaudir de les escoles de nadal

Els infants de P3 ja poden gaudir de les escoles de nadal

Els infants de P3 podran gaudir de les Escoles Esportives de Nadal per primera vegada. D'aquesta manera l'oferta de l'activitat engloba tots els alumnes del cicle d'educació infantil i primària.

Tot i ampliar l'oferta de les Escoles Esportives de Nadal, el nombre de places serà el mateix, un total de 300. Aquestes places es dividiran en 2 torns, un de primer que se celebrarà del 22 al 24 de desembre i el segon que s'organitza del 29 al 31 del mateix mes.

Les activitats físiques i esportives que podran gaudir els infants tenen com a objectiu l'entreteniment, la formació i l'educació dels nens i nenes. Així com també cada joc s'adapta al nivell motriu de cada edat.

La cinquena edició de les Escoles de Nadal arriba amb la novetat dels infants de P3. La coordinadora de les Escoles Esportives, Ester Garcia, diu que els pares ho demanaven.

Ester Garcia

Aquesta novetat arriba per una demanda dels pares i també de les escoles


El periode d'inscripcions s'obre l'1 de desembre i els preus oscil·len entre 42 i 67 euros, depenent de la franja horaria que es triï.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.