Igualtat en l'esport


  • Comparteix:

La II edició del

La II edició del "Tots podem" espera repetir l'èxit de l'any passat

La Fundació UESC presenta la segona edició del programa d'esports per a discapacitats 'Tots podem', que comptarà amb tres esdeveniments: un partit de goalball, un torneig 3x3 de bàsquet en cadira de rodes i xerrades per diferents escoles i instituts de la ciutat.

Amb l'objectiu d'apropar l'esport adaptat a la societat, aconseguir la integració social i sensibilitzar a tothom sobre la realitat dels discapacitats, s'ha presentat, al Sant Cugat Trade Center, la II edició del programa "Tots Podem". En l'edició d'enguany, que constarà de tres sessions, a més del torneig de bàsquet en cadira de rodes 3x3, s'inclou un partit de goalball, és a dir, futbol sala per a discapacitats visuals.

El president de la Fundació UESC, Jordi Torrens, creu que la ciutat s'ha de volcar més en l'esport per a discapacitats.

Jordi Torrens

La idea del programa és apropar l'esport a tothom i donar facilitats a la gent que li costa fer esport. També en el futur s'hauria de potenciar més aquest esport a la ciutat.


A més de Jordi Torrens, a l'acte han assistit la directora del projecte "Tots Podem", Esther Garcia; el gerent de la Federació Catalana Esportiva de Persones amb Discapacitat, Tomàs Ruiz i la padrina del projecte "Tots Podem", Gloria Rognoni. En representació de l'Ajuntament hi havia d'assistir Susanna Pellicer, però una indisposició ha fet que fos Valentí Feixes, expresident de la UESC, qui representés l'Ajuntament.

Precisament Feixes creu que a través de l'esport es pot ajudar a la integració.

Valentí Feixes

Des de l'Ajuntament hi ha la voluntat de treballar en aquest sentit perquè la nostra ciutat sigui educadora i totes les persones puguin desenvolupar al màxim aquests talents.


L'agenda d'actes d'aquest programa contempla l'exhibició de goalball, el dia 6 de juny al carrer Jaume Sàbat, el torneig 3x3 de bàsquet en cadira de rodes el dia 27 de juny al PAV-2 de la Rambla del Celler, i una sèrie de xerrades pels instituts i escoles durant les festes de fi de curs.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.