Jaume Guixà, ponent a la Universitat Catalana d'Estiu


  • Comparteix:

Jaume Guixà en una roda de premsa

Jaume Guixà en una roda de premsa

El president de la Penya Barcelonista Mil·lenni de Sant Cugat, Jaume Guixà, participa com a ponent a la 41a edició de la Universitat Catalana d'Estiu que es duu a terme a Prada de Conflent del 16 al 25 d'agost. La taula rodona on participa el santcugatenc Jaume Guixà tracta del tema Esport i País amb diferents personalitats de l'esport de Catalunya.

La 41a edició de la Universitat Catalana d'Estiu ha obert les portes aquest dilluns. La Universitat que consta de tallers durant els matins acaba amb una sessió plenària cada dia a les 12 del migdia. A la sessió de dimarts hi participa el president de la Penya Barcelonista Mil·lenni de Sant Cugat, Jaume Guixà, juntament amb el president de l'USAP de Perpinyà, Pau Gozé, el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals i el president de la Comissió Gestora del Futbol Club Barcelona l'any 2003, Joan Trayter. Cadascú dels ponents es referirà al que ha de ser la relació entre esport i país dins l'àmbit en el que es troba.

El santcugatenc Jaume Guixà comenta en que consistirà la seva ponència.

Jaume Guixà

Vull fer palès quins són els projectes en una institució com el Barça



La Universitat Catalana d'Estiu tancarà la 41a edició el dia 25 d'agost a Prada de Conflent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.