El parc empresarial de l'esport dóna avui un pas endavant amb la signatura d'un protocol


  • Comparteix:

Anna Pruna, secretària general de l'Esport

Anna Pruna, secretària general de l'Esport

L'Ajuntament, la Generalitat i diverses entitats financeres signen avui el protocol de creació de la societat que construirà i explotarà el parc empresarial de l'esport, ubicat al costat del Centre d'Alt Rendiment (CAR). L'acte, que té lloc a les cinc de la tarda (17:00h) al Palau de la Generalitat, comptarà amb la presència de l'alcalde i del vicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira.

La construcció d'aquest parc tecnològic formarà part de la primera fase de desenvolupament del l'EsportParc Internacional Catalunya. L'objectiu d'aquest projecte és facilitar les sinergies entre el món de l'empresa, la tecnologia i en el sector de l'esport.

La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, destaca la necessitat d'incorporar l'última tecnologia a les instal·lacions per tal que esdevingui una infraestructura de referència.

Anna Pruna

Pensem que ha de ser un 'tecnoCAR'. Les prestacions tecnològiques han de ser les millors possibles.


Pruna, que ha qualificat el projecte de pioner a nivell internacional, també ha destacat que amb la nova infraestructura, 'Catalunya serà més competitiva fent ús de l'esport com a motor d'impuls econòmic'.

L'equipament, de 71.100 metres quadrats, comptarà amb un centre de negocis, un altre d'innovació i tecnologia, un recinte firal i una clínica especialitzada. També hi tindran cabuda una residència per a esportistes i diverses oficines per allotjar organismes internacionals i seus de la secretaria general de l'Esport de la Generalitat, entre d'altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.