L'última etapa de la Volta sortirà del CAR


  • Comparteix:

Aquesta imatge es tornarà a repetir el 28 de març

Aquesta imatge es tornarà a repetir el 28 de març

Els futurs terrenys de l'Esport Parc Internacional de Catalunya, al costat del CAR de Sant Cugat, seran el punt de sortida de la darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya del 28 de març amb 110 quilòmetres de recorregut. L'organització de la cursa, que enguany celebra els 90 anys d'existència, repeteix la mateixa etapa de l'anterior edició amb arribada al Circuit de Catalunya.

La Volta Ciclista a Catalunya s'inicia el 22 de març a Lloret i finalitzarà el 28 a Montmeló, al Circuit de Catalunya. La darrera etapa, com l'any anterior, sortirà dels futurs terrenys on s'ubicarà l'Esport Parc Internacional de Catalunya, al costat del CAR de Sant Cugat, el diumenge 28 de març. L'Ajuntament no descarta fer alguna activitat prèvia el dia de la cursa. El regidor d'Esports, Xavier Amador, destaca que per Sant Cugat és un orgull acollir la sortida d'una etapa de la Volta.

Xavier Amador

És un orgull acollir el pas de la Volta per Sant Cugat.



Tots els ciclistes hauran de completar els 110 quilòmetres d'aquesta última etapa. Recordem que Alejandro Valverde és l'actual campió de la Volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.