Sandro Rosell fa precampanya a Sant Cugat


  • Comparteix:

El precandidat a les eleccions del Futbol Club Barcelona Sandro Rosell ha fet precampanya a Sant Cugat. Rosell s'ha reunit amb empresaris, presidents d'entitats esportives i personalitats polítiques de la ciutat, a qui ha transmès el seu projecte de club. El dinar s'ha celebrat al Restaurant Can Ametller de Sant Cugat.

Sant Cugat continua sent la segona ciutat amb més socis del Barça i els precandidats a la presidència del blaugrana són conscients del paper que jugarà la nostra localitat a les eleccions. És per això que un dels precandidats, Sandro Rosell, ha volgut donar a conèixer el seu programa a empresaris, presidents d'entitats esportives i personalitats polítiques de la ciutat en un dinar celebrat al Restaurant Can Ametller.

El president del Junior, Miqui Ranera, el directiu de l'AXA Sant Cugat, Simon Franch, i el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, han escoltat amb molt d'interès les explicacions de Rosell. Santasusagna ha valorat l'acte, però no ha volgut avançar el seu vot.

Llorenç Santasusagna

Tots sis precandidats són molt bons. Hem de comptar també amb en Guixà i Benedito. En qualsevol cas, en Sandro és un precandidat magnífic.


El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha assistit a l'acte a títol personal, com a soci del Barça, per donar el seu suport a Rosell. Amador no ha descartat que algun dels futurs actes de campanya de Rosell es puguin organitzar a la nostra ciutat.

Xavier Amador

El Xavi Amador votarà Sandro Rosell. El Xavi Amador, com a soci del Barça, recolza completament la precandidatura de Sandro Rosell.


Sandro Rosell explicarà el seu programa electoral dimarts vinent. Rosell, igual que la resta de precandidats, haurà de reunir les 2095 signatures per tal d'oficialitzar la seva candidatura a la presidència del Barça. Els santcugatencs Jaume Guixà i Agustí Benedito també lluitaran per ser candidats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.