Sant Cugat acollirà la Cursa Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat


  • Comparteix:

La Sant Silvestre a Sant Cugat

La Sant Silvestre a Sant Cugat

Sant Cugat acollirà la Cursa Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat el dia 31 de desembre amb una previsió de 3.000 atletes segons ha pogut saber Cugat.Cat. L'acte serà presentat dimarts a dos quarts d'una del migdia a l'Ajuntament pel regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president del Club Atlètic Barcelonès, Daniel Granados. L'entitat barcelonina és l'organitzadora de la cursa

La Sant Silvestre que s'ha celebrat a Barcelona canvia d'ubicació i es trasllada a Sant Cugat en aquesta edició. Segons ha pogut saber Cugat.cat, la cursa es disputarà el 31 de desembre amb una previsió de 3.000 atletes amb sortida prevista per dos quarts de sis de la tarda i premis en metàl·lic pels guanyadors. L'acte serà presentat dimarts a dos quarts d'una del migdia a l'Ajuntament pel regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president del Club Atlètic Barcelonès, Daniel Granados. L'entitat barcelonina organitzarà l'esdeveniment a la nostra ciutat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.