El CTNSC proposa un estiu d'esport i natura


  • Comparteix:

El Campus del Club Tennis Natació Sant Cugat ha estat tot un èxit de participació gràcies a la seva variada proposta esportiva on el tennis i la natació tenen un paper protagonista. El campus ha tancat les seves portes durant el mes d'agost però tornarà la primera setmana de setembre abans de l'inici del curs escolar.

A més del tennis i la natació, el futbol, el bàsquet, l'hoquei, el pàdel i els jocs en el bosc han estat els gran protagonistes del campus d'estiu del Club Tennis Natació Sant Cugat que durant tot el mes de juliol ha tingut lloc a les instal·lacions del club santcugatenc.

A més de les activitats del campus, també s'ha realitzat un curs intensiu de tennis combinat amb l'activitat de piscina i l'entrenament específic del grup de competició de tennis del club.

El gerent del Club Tennis Natació Sant Cugat, Francesc Costa, creu que gràcies a campus com aquest els nens i nenes poden adquirir més hàbits tennístics.

Francesc Costa

El tennis és l'esport de la casa i les estades és una font de nous alumnes que s'interessin pel tennis i la natació.



Pel CTNSC han passat una mitjana de 250 nens i nenes setmanalment. Una mitjana que surt de sumar els participants en les activitats pròpies del campus, en el curs intensiu de tennis i en l'escola de competició. La primera setmana de setembre el club tornarà a organitzar el campus abans de la tornada a les escoles



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.