Bon ritme d'inscripcions


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la Sant Silvestre 2010

Imatge del cartell de la Sant Silvestre 2010

La cursa Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat ha ampliat de 2.500 a 3.000 el nombre màxim d'inscrits. La bona resposta dels patrocinadors i el bon ritme d'inscripcions han fet que l'organització confiï en superar les previsions de participació inicials. La prova ha signat nous acords amb les empreses OXD, DiR i Polar i té previst tancar-ne dos més en les properes setmanes. Cugat.cat és mitjà oficial de la cursa.

A dia d'avui, la Sant Silvestre compta amb els espònsors DiR, OXD, Polar i Brooks i espera signar aviat acords amb una empresa d'automoció i una altra d'assegurances. L'organitzador de la prova, Joan Perarnau, ha valorat molt positivament aquest contractes i ha assegurat que el nom de Sant Cugat ha estat clau a l'hora d'aconseguir-los.

Joan Perarnau

La primera vegada ens feia por perquè no sabíem com reaccionarien els esponsors. El nom de Sant Cugat ha tingut un pes important.




Quan fa un mes que es van obrir les inscripcions on line, l'organització compta ja amb gairebé 500 inscrits, una xifra que ha provocat que s'amplïi de 2.500 a 3.00 la xifra màxima de participants. La cursa es disputarà el 31 de desembre amb sortida des de la Plaça del Mil·leni a dos quarts de sis de la tarda i arribada a la rambla del Celler. El recorregut és de 10 quilòmetres i les inscripcions ja es poden formalitzar presencialment als 14 clubs de fitness DiR, a la botiga Running Vallès de Sant Cugat, a d'altres botigues oficials de tota Catalunya i per internet a www.santsilvestre.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.