Domingo López: 'La Sant Silvestre ve a Sant Cugat per quedar-s'hi'


  • Comparteix:

Domingo López

Domingo López

L'organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, Domingo López, ha explicat, en una entrevista a Cugat.cat, que la cursa arriba a la nostra ciutat per quedar-s'hi. López creu que Sant Cugat és la millor opció per organitzar aquesta competició que es disputarà el 31 de desembre a partir de dos quarts de sis de la tarda des de la plaça Victòria dels Àngels. Cugat.cat és mitjà col·laborador de la cursa. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Resten dues setmanes perquè la 12a edició de la San Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat doni el tret de sortida. L'organització espera arribar a la xifra màgica dels 3000 atletes. Ara mateix el ritme d'inscrits és baix amb 600. La cursa va néixer l'any 1999 i totes les edicions s'han disputat a Barcelona, fins que els organitzadors han decidit marxar per instaurar-se a Sant Cugat. L'organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, Domingo López, ha avançat que la cursa es quedarà per molts anys a la nostra ciutat.

Domingo López

Volem que la Sant Silvestre es quedi a Sant Cugat per molts anys.



Els atletes hauran de completar un recorregut de 10 quilòmetres i precisament diferents membres de la federació internacional d'atletisme vindran diumenge per mesurar el circuit. Les inscripcions continuen obertes a www.santsilvestre.com, i presencialment a les botigues oficials de running que tenen acord amb la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.