Sant Cugat acollirà la 10a edició de l'Amics Joan Petit-Nens amb càncer


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat organitzarà la 10a edició de l'Amics Joan Petit-Nens amb càncer el 14 de maig segons ha avançat el directiu del club santcugatenc Albert Salarich a Cugat.cat. Salarich ha destacat que l'acte central serà un torneig d'escoles d'hoquei patins i diferents activitats culturals per donar a conèixer la malaltia a la ciutadania.

Sant Cugat ha agafat el relleu d'Olot i s'ha convertit en la ciutat que acollirà la 10a edició de l'Amics Joan Petit-Nens amb càncer. El Patí Hoquei Sant Cugat s'ha erigit en l'organitzador de l'acte que està programat pel dissabte 14 de maig i que constarà d'un torneig d'hoquei patins d'escoles amb més de 400 participants, xerrades i activitats culturals. El directiu del club santcugatenc Albert Salarich explica com sorgeix l'idea de ser la seu del Joan Petit.

Albert Salarich

Fa molts anys que participem en el Joan Petit i ara nosaltres som els organitzadors.


El Patí Hoqueí Sant Cugat compta amb l'ajuda de l'Ajuntament de Sant Cugat i de diferents entitats culturals de la ciutat. Albert Salarich espera que la gent de Sant Cugat participi en aquesta iniciativa solidària.

Albert Salarich

El Joan Petit pot arribar a moure més de 2000 persones.


En les properes setmanes s'aniran tancant diferents activitats del Joan Petit amb la presència d'entitats santcugatenques. El Pav-2 i el Pav-3 i la rambla del Celler acolliran aquest acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.