Una delegació japonesa ha visitat el CAR de Sant Cugat


  • Comparteix:

Visita de la delegació japonesa al CAR de Sant Cugat

Visita de la delegació japonesa al CAR de Sant Cugat

Una delegació japonesa de l'Associació Internacional de Centres d'Alt Rendiment Esportiu ha visitat el CAR de Sant Cugat per conèixer les instal·lacions actualment en funcionament i les obres del nou mòdul esportiu. La comitiva ha estat encapçalada per la presidenta de la Agència Nacional per al Progrés de l'Esport i la la Salut japonesa (NAASH), Kiyoko Ono, gimnasta destacada dels anys 60.

El director del CAR, Joan Fontserè, i el subdirector del centre, Guillermo Pérez, han rebut la comitiva que ha visita el complex en resposta a la invitació que representants del CAR els van fer l'any passat amb motiu d'un viatge al Japó on van participar en unes conferències. Els membres d'aquesta delegació han estat Kiyoko Ono, presidenta de la Agència Nacional per al Progrés de l'Esport i la Salut (NAASH) japonesa, el director general de l'Institut Japonès d'Esports i Ciències (JISS), Yasutaka Iwagam, i el director del departament de Recerca del JISS, Takashi Kawahara, i el cap d'administració de l'oficina de Londres del NAASH, i Daisuke Matsuba.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.