Sant Cugat podria acollir el campionat de Catalunya de Milla urbana


  • Comparteix:

Domingo López, directiu del Club Atlètic Barcelonès

Domingo López, directiu del Club Atlètic Barcelonès

Sant Cugat podria acollir el campionat de Catalunya de Milla urbana sota l'organització del Club Atlètic Barcelonès, segons ha confirmat a Cugat.cat el directiu d'aquesta entitat, Domingo López. L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca que valoraran la proposta, però que prioritzen les curses que ja s'estan fent com la Mitja Marató o la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat.

Després d'organitzar per segon any la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, el Club Atlètic Barcelonès, afincat a la nostra ciutat des de fa dos anys, vol organitzar més curses a Sant Cugat. Una de les propostes que el club santcugatenc ha traslladat a l'Ajuntament és acollir el campionat de Catalunya de Milla urbana. El directiu de l'entitat, Domingo López, explica que esperen la resposta del consistori i que el lloc ideal seria la rambla del Celler.

Domingo López

Esperem la resposta de l'Ajuntament. Crec que seria una bona oportunitat per Sant Cugat i el lloc ideal seria la rambla del Celler.


Aquest campionat de Catalunya tindria diferents categories com l'absoluta que reuneix els 20 millors atletes estatals, la popular o la de base. Segons López, la cursa podria arribar a reunir més de 500 atletes. De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que estudiaran la proposta, però que ara mateix prioritzen les curses que ja es disputen a la nostra ciutat.

Mercè Conesa

En aquest moment no hi ha res en ferm. Hem de valorar aquest tema, però prioritzem les curses que ja estem fent.





Manresa va acollir l'anterior edició d'aquesta competició on cada participant ha de completar l'equivalent a una milla, 1609 metres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.