Jaume Leiva i Txell Calduch guanyen la 13a Sant Silvestre Barcelona-Sant Cugat


  • Comparteix:

Jaume Leiva, guanyador de la XIII Sant Silvestre-Sant Cugat

Jaume Leiva, guanyador de la XIII Sant Silvestre-Sant Cugat

Els atletes del Runners World Tarragona Jaume Leiva i del FC Barcelona Txell Calduch es proclamen vencedors de la 13a Sant Silvestre disputada a Sant Cugat. Leiva ha estat el primer en creuar la meta amb un temps de 29 minuts i 53 segons, mentre que Calduch ha aturat el crono en 36 minuts i nou segons. Més de 2.000 participants han disputat la cursa, disputada aquest dissabte, i que ha tancat l'any esportiu a la nostra ciutat. Mira el reportatge a Cugat tv

Jaume Leiva ha demostrat per què aquest 2011 és un gran any per a ell. Leiva ha guanyat la Sant Silvestre, el campionat de Catalunya de Mitja Marató, és l'actual número 1 del rànquing català de mitjà marató i marató. L'atleta del Runners World Tarragona no s'esperava guanyar, però finalment ha aconseguit el triomf.

Jaume Leiva

No esperava guanyar la Sant Silvestre. Estic en un núvol.




En categoria femenina, Txell Calduch, del Futbol Club Barcelona, ha revalidat el títol de l'anterior edició, tot i la lesió que pateix des de fa unes setmanes al seu genoll dret. Calduch explica les dificultats per guanyar la cursa.


Txell Calduch

Porto des del setembre lesionada, avui he guanyat però el genoll dret ha patit molt durant tota la cursa.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha donat el tret de sortida i ha presidit l'entrega de premis, s'ha mostrat satisfeta amb el nivell participatiu i organitzatiu de la cursa.

Mercè Conesa

700 dels més de 2.000 participants són de Sant Cugat. Aquesta xifra explica que l'esport és molt important a la nostra ciutat.



Més de 2.000 participants han disputat aquesta cursa, superant l'anterior edició. L'organitzador de la cursa, Domingo López, ha destacat la resposta dels corredors.

Domingo López

La participació és de 10. Fins i tot hem hagut de tancar el límit d'inscripcions abans del termini previst.





Organització i Ajuntament tenen previst reunir-se properament per avaluar la continuïtat de la Sant Silvestre a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.