El programa Vermell-i-Negre amplia l'horari d'emissió amb motiu del derbi de futbol sala local i la promoció d'ascens del SantCu


  • Comparteix:

Axel Camarasa i Àlex Fàbrega, copresentadors del programa

Axel Camarasa i Àlex Fàbrega, copresentadors del programa

El programa radiofònic Vermell-i-Negre, que els dissabtes analitza les prèvies dels partits del cap de setmana, amplia el seu horari d'emissió. Aquest dissabte, de dues a tres de la tarda, Axel Camarasa i Àlex Fàbrega aprofundiran en dos dels partits més destacats d'aquesta jornada, el derbi local entre el Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) i l'Olímpyc Floresta i l'anada de la promoció d'ascens a Primera Catalana protagonitzat pel Sant Cugat Esport. A més d'informar de la resta de la jornada, el programa també convida a participar a tothom fent les dues porres a través del twitter @Vermellinegre.

El programa esportiu dels dissabtes dedicarà una hora a la jornada esportiva d'aquest cap de setmana amb motiu del derbi domèstic que tancarà la lliga de Tercera Divisió i el primer partit del SantCu, corresponent a la promoció d'ascens. Aquests dos compromisos seran el plat fort del Vermell-i-Negre, que a més convidarà els oïents i el públic en general a participar en la porra, que aquest cop serà doble, apostant pel partit de futbol sala i pel de futbol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.