L'Esparreguera acaba amb la ratxa positiva de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta perd (3-6) a casa contra l'Esparreguera a la jornada 20a del grup 2 de Tercera Divisió. El matx ha estat molt dur i intens i els visitants han sabut aguantar la pressió d'un Olímpyc que no ha estat encertat en el últims metres i que ha vist com l'Esparreguera ampliava el marcador en els darrers minuts aprofitant els espais en defensa.

El matx ha començat igualat i amb ocasions per tots dos equips. Ha avisat l'Olímpyc Floresta amb un xut al pal de Rubén. Però l'Esparreguera també ha creat perill, sobretot a la contra. Han estat els locals els que s'han avançat en el minut 11 mitjançant Arnau. No ha tardat en reaccionar l'Esparreguera, que ha aconseguit dos gols ràpids mitjançant Jordi i Jonathan. En els darrers minuts del primer temps el partit ha pujat de revolucions i jugadors de tots dos equips han tingut petites picabaralles fruit de la tensió i la duresa del joc.

En el segon temps, l'Olímpyc ha sortit en busca de l'empat, però l'Esparreguera ha sabut defensar i sortir ràpid a la contra. Malgrat la insistència florestana, les aturades del porter de l'Esparreguera Abel i les pèrdues de temps visitants han desesperat els florestans que han vist com Jordi feia el tercer per l'Esparreguera. Però l'Olímpyc ha tirat d'orgull i ha aconseguit empatar amb gols de Rubén Bosch i Xaloc a falta de quatre minuts. Semblava que el pavelló de Can Llobet viuria una nova remuntada florestana però els visitants s'han tornat a avançar de nou amb gol de Jordi, que ha transformat el segon doble penal del matx. Amb un Olímpyc Floresta llençat a l'atac, Jonathan i Manel han fet el cinquè i sisè per un Esparreguera que es col·loca líder del grup 2 de Tercera Divisió.

L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Chema Redondo, creu que els visitants han sabut jugar amb les seves armes.

Chema Redondo

Han trencat el ritme del partit, cada cop que podien paraven el joc. Ens han guanyat amb coses que formen part del joc.

La setmana vinent l'Olímpyc visita la pista de l'Sport Esplugues, equip situat a mitja taula. De la seva banda els florestans es queden en sisena posició amb 35 punts.