Quatre equips de l'Handbol Sant Cugat lluitaran pels títols al Torneig Internacional


  • Comparteix:

El Torneig Internacional de l'Handbol Sant Cugat ja té finalistes i quatre d'ells seran equips del club vermell-i-negre. Els infantils A i B, el cadet i el juvenil B s'han classificat per a la final que disputaran aquest dilluns. De la seva banda, els conjunts femenins infantil i juvenil de l'Handbol Sant Cugat han quedat fora de les finals i s'han adjudicat la 3a plaça.

El Torneig Internacional avança i ja només queden les finals que tindran lloc aquest dilluns. El conjunt infantil femení ha quedat tercer després de superar el Quint-Fontsergrives francés, mentre que les juvenils han ocupat el mateix lloc quedant per darrere de l'OAR Gràcia de Sabadell i el Quint-Fontsergrives que disputaran aquest dilluns la final.

Unes finals que tindran clar color vermell-i-negre, sobretot la infantil masculina que la disputaran els equips A i B de l'Handbol Sant Cugat. En categoria cadet, el rival dels santcugatencs serà el Sant Esteve Sesrovires i en la juvenil, l'equip B de l'Handbol Sant Cugat es jugarà el títol contra el Quint-Fontsergrives.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, destaca el gran ambient present durant tot el torneig.

Davide Bonaccini

Molt bon ambient per part de tots els equips i hem pogut omplir el pavelló malgrat haver-hi gent de vacances.




Les finals es jugaran aquest dilluns al matí als pavs 2 i 3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.