El Patí Hoquei Sant Cugat organitza una estada a Newcastle durant l'estiu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Sant Cugat presenta l'Internacional Summer Camp, una iniciativa que vol incentivar l'aprenentatge de l'anglès i les relacions amb joves d'altres països a través de la pràctica de l'hoquei. Els organitzadors han triat Newcastle perquè tenen contactes amb un dels clubs de la ciutat.

L'activitat, adreçada a joves d'entre 12 i 17 anys, es desenvoluparà a Newcastle entre el 9 i el 22 de juliol. Durant el dia, els participants dedicaran el mateix temps, tres hores, a la millora de la tècnica de l'hoquei i a classes d'anglès. Durant els caps de setmana hi ha programats dos viatges, un a Edimburg i un altre a Sunderland. Un dels organitzadors, Ramon Gascón, explica d'on va sorgir la idea.

Ramon Gascon

Un excompany meu que ara juga a hoquei a Anglaterra va tenir la idea de crear un campus per unir gent dels dos països.



Segons Gascón, l'objectiu prioritari és que els inscrits al campus puguin millorar l'anglès tot jugant a hoquei amb jugadors anglesos. La residència i les classes d'anglès estaran situades al campus de la universitat de Northumbria, al centre de Newcastle i, a 20 minuts d'allà, les pistes d'hoquei. Els monitors que formen part del projecte tenen una àmplia experiència a l'OK lliga. També hi col·laboraran jugadors anglesos internacionals del Middlesbrough Roller Hockey, equip vigent campió de la Premier League Anglesa.

S'han ofertat un màxim de 25 places i el preu és de 1.900 euros encara que s'haurà de pagar el 30% en el moment de l'inscripció. La resta s'haurà d'abonar abans del 30 de juny. Els interessats tindran temps d'inscriure's fins la primera setmana del mateix mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.