Vandalisme a les instal·lacions de l'ARC


  • Comparteix:

Imatge del camp de vol de Can Graells

Imatge del camp de vol de Can Graells

El Club Aeromodelisme Sant Cugat (ARC) estudia diferents mesures de seguretat després de les últimes bretolades que han danyat les seves instal·lacions. Tot i que no hi ha destrosses materials importants, el president de l'entitat, Paco Valenzuela, lamenta els actes vandàlics que afecten l'activitat normal de l'entitat.

Fins a quatre vegades en el que va d'any, les dues últimes en el darrer mes, el club santcugatenc ha estat objecte de diverses destrosses d'autor o autors desconeguts. Entre els desperfectes i pèrdues, hi figuren reixes, portes, el robatori d'una zona de gespa artificial, un carretó, un pic, una pala o una segadora llençada pel barranc. Danys més morals que de valor, com afirma el president de l'entitat Paco Valenzuela.

Paco Valenzuela

Sempre molesten aquestes bretolades, però no té més importància que la bretolada en sí.


Ubicats a la zona boscosa de Can Barata i Can Graells, les instal·lacions del club no disposen ni d'electricitat ni d'aigua pel que les mesures de seguretat es dificulten. Algunes de les solucions podrien ser la col·locació d'un panell solar o contractar els serveis d'una empresa de seguretat. Mesures, però, que volen estudiar amb deteniment per no encarir les quotes del club. Els danys totals ocasionats a l'entitat durant el 2009 es xifren en uns 4.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.