Xavier Tizón: 'Amb les pròrrogues de l'OMET no incorríem en una il·legalitat'


  • Comparteix:

Línia directa amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón

Línia directa amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón

El concurs per a la gestió de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom es convocarà de manera 'imminent perquè l'empresa que se'n faci càrrec pugui començar a treballar al setembre'. Així ho ha dit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, en el programa 'Línia directa' de Cugat.cat. Tizón també ha parlat, entre altres temes, de la distribució d'horaris als equipaments municipals, del nou pavelló i del naixement de l'entitat Sant Cugat Creix.



Finalment el concurs de l'OMET tirarà endavant sense les novetats que l'Ajuntament volia introduir en el plec de condicions, per tal que el servei 'continuï funcionant com fins ara', segons ha assegurat el regidor d'Esports. Xavier Tizón ha dit que el concurs sortirà en breu i que no s'ha produït cap irregularitat amb les pròrrogues del contracte.

Xavier Tizón

La voluntat política és que al setembre l'empresa que gestioni l'OMET pugui començar a treballar. El contracte s'ha prorrogat diverses vegades però no incorríem en una situació d'il·legalitat.


Sobre la graella d'horaris dels clubs als equipaments municipals, Tizón ha afirmat que procuraran tenir-la abans de juliol, tot i que no ha confirmat una data. I respecte al cas del bàsquet ha assegurat que el Qbasket disposarà de les mateixes hores que la UESC al pav 1.

Xavier Tizón

El pav 1 seria l'equipament de més equilibri entre el Qbasket i la UESC. Al pav 3 i l'Escola Europa encara hi continuem treballant.


Preguntat per la iniciativa del Rugby Sant Cugat, Volei Sant Cugat i Patí Hoquei Sant Cugat, amb la creació del grup SantCugatCreix, Tizón demana que s'obrin a altres entitats.

Un cop acabin les activitats esportives, l'Ajuntament dedicarà els mesos d'estiu a millorar algunes instal·lacions. Xavier Tizón ha remarcat que les principals actuacions se centraran en entrades d'aigua i canvis de paviment com el del pav 1 el de Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.