La Coordinadora veu amb bons ulls l'esborrany del pavelló de la Guinardera


Temes relacionats

Salabert (Coordinadora): 'Els clubs volen opinar sobre com ha de ser el nou pavelló' (15/mai/14)

L'Ajuntament estudia la construcció d'un nou pavelló a la Guinardera (26/mar/14)


  • Comparteix:

L'aforament del pav 3 es veurà afavorit amb la construcció d'un nou pavelló

L'aforament del pav 3 es veurà afavorit amb la construcció d'un nou pavelló

L'Ajuntament ha presentat a la Coordinadora d'Entitats Esportives l'esborrany del projecte del pavelló que el consistori vol construir a la ZEM de la Guinardera. El president de la Coordinadora, Joan Salabert, ha reconegut que 'malgrat que no es podrà fer un pavelló de les dimensions adequades, la nova instal·lació pot treure ocupació als equipaments actuals per equilibrar millor l'esport de pavelló'.

Tal com va demanar la Coordinadora d'Entitats Esportives, l'Ajuntament ha demanat aquest divendres la seva opinió sobre l'esborrany del projecte per al nou pavelló que l'equip de govern vol construir a la Guinardera, que se situarà al costat de les pistes d'atletisme. Els clubs han pogut fer algun apunt tècnic sobre els requisits de l'equipament, el projecte del qual encara s'ha d'acabar de definir.

El president de la Coordinadora, Joan Salabert, veu amb bons ulls l'esborrany i recorda la millora en l'ús dels pavellons que pot implica la construcció d'una nova instal·lació.

Joan Salabert

Encara que no es podrà fer un pavelló amb les dimensions absolutament adequades, sí que pot treure ocupació als pavellons actuals.


Salabert també ha assegurat que el pavelló respondrà estrictament a les necessitats dels clubs de la ciutat, i que no 'tindrà cap luxe'. Pel que fa al calendari, l'Ajuntament ha avançat unes primeres estimacions que parlen del setembre del 2015 per a la inauguració d'aquest equipament, una aproximació que Salabert ja ha assegurat que és més una 'il·lusió' que una realitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.